I s handicapem lze žít plnohodnotný život a docílit velkých věcí...

V kategoriích níže naleznete články naší redakce.

Buďte i Vy aktivní a založte si svůj blog.

Najděte si lepší práci!.

Přečtěte si nejnovější článek

Přečtěte si články bloggerů.

Příjemnou zábavu!

Žiju s handicapem
v České televizi

Žiju s handicapem v České televizi

Podívejte se na video
o dětském domově Korkyně

Obrazek s videem

Video o dětském domově Orlíček
Přední Chlum

Obrazek s videem

Ze zákulisí Elbee - vše o unikátním vozidle pro vozíčkáře

Mobility s.r.o. s nadšením představuje dlouho očekávané video, ve kterém nahlédnete do zákulisí výroby celosvětově unikátního vozidla Elbee, od výroby jednotlivých dílů, přes montáž, až po zábavnou a svobodnou jízdu s Elbee. Video je završeno interview s několika spokojenými majiteli tohoto inovativního českého vozidla.

Speciální vozidlo pro vozíčkáře se skládá z více než 2 500 dílů, z čehož cca 80 % si firma vyrobí sama nebo ve spolupráci se sesterskou společností ZLKL, s. r. o., která je jí ve výrobě jednotlivých komponentů obrovskou oporou. Ve videu uvidíte širokou škálu použitých technologií a procesů potřebných k výrobě každého kusu. Nabídneme také dech beroucí ukázku jízdy a několik upřímných slov spokojených majitelů Elbee.

Elbee je celosvětově unikátní vozidlo vyvinuté a vyráběné v České republice, které svým majitelům mění životy od základů. Navrací lidem někdy i nikdy nepoznanou svobodu pohybu. Paní Jitka z Netřebic u Poděbrad, si jej nemůže ve svém děkovném dopisu výrobci vynachválit: „Na jeho dodání jsem čekala jak na smilování, jeho služby pro mě jsou neocenitelné. Jsem nesmírně ráda, že jsem si jej mohla pořídit. Nyní, když se mohu za pomoci Elbee kamkoliv dostat, znamená to pro mě něco úžasného!“

Nejvíce zdůrazňovanou výhodou je, že jsou majitelé Elbee zase svobodní v rozhodování, kdy a kam pojedou, nezávisí tak na pomoci ostatních a nejsou svému okolí přítěží. „Ocenil jsem, že můžu cestovat, … teď můžu konečně navštívit svou dceru, která bydlí 25 kilometrů daleko. A můžu jet i dál a nemusím obtěžovat další lidi.“, vysvětluje pan Pascal z Créon (Francie).

Společnost Elbee Mobility proto podniká kroky k rozšíření Elbee do celého světa v souladu se svým cílem, aby toto vozidlo mohl řídit každý tělesně postižený, kterému stát vydá řidičské oprávnění. Prostřednictvím neustálého zdokonalování vozidla a rozšiřování prodejní a servisní sítě se snaží o maximální dostupnost pro klienty. Elbee je dnes dostupné v 7 zemích jak v Evropě tak i mino ni, zákazníci ho pořídí v České republice, Itálii, Francii, ve Švýcarsku, ve Spojeném království, a nově také v daleké Austrálii a na Novém Zélandu.

Unikátnost Elbee spočívá především ve způsobu nástupu řidiče do vozidla. Vozíčkář dálkovým ovladačem jednoduše otevře přední odklopné dveře, kterými se dostane dovnitř po nájezdové rampě i s elektrickým nebo mechanickým vozíkem. Vozík se uvnitř pohodlně zafixuje a řidič opět dveře s rampou zavře. Elbee je neocenitelným dopravním prostředkem právě těm vozíčkářům, kteří nechtějí být závislí na další osobě při nasedání a vysedání nebo které přesedání obtěžuje. Řídit jej totiž lze přímo z vozíku právě bez nutnosti přesedat. Vozíčkář nemusí cestovat sám, ve vozidle je k dispozici druhé sedadlo pro spolujezdce, umístěné v zadní části interiéru. Díky své rychlosti 80 km/hod. může jezdit i na dálnicích, proto s Elbee nejsou ani dlouhé vzdálenosti problém.

 

KONTAKT:

Ing. Ladislav Brázdil ml. | vedoucí úseku obchodu, jednatel

tel.: +420 731 190 737 | e-mail: ladislav.brazdil@elbee.cz

web: www.elbeemobility.com  

 

O společnosti Elbee Mobility

Elbee Mobility je rodinná strojírenská společnost známá jako výrobce speciálního vozidla pro vozíčkáře Elbee. Společnost se dále specializuje na zakázkový vývoj nových produktů, prototypovou, kusovou a malosériovou výrobu. Společnost Elbee Mobility má dlouholeté zkušenosti s automobilovým průmyslem a vlastní oddělení vývoje, které nedávno rozšířila o oddělení 3D tisku. Vozidlo a majitel společnosti byli v posledních letech několikrát oceněni významnými tituly, jako je Manažer roku, Manažer odvětví nebo Inovační hvězda v soutěži Česká inovace.


Zpracoval: ret

Zdroj: www.elbee.cz

Datum: 14. 12. 2016 | Zobrazeno (573x) | Autor: Redakce



Podporujeme také

Dětský domov Korkyně

Pokud chcete děti z dětského domova podpořit finančně, podívejte se zde.

Tomáš Mošnička - šéfredaktor (ret)

Tomáš Mošnička - šéfredaktorvzpěrač - mistr světa ve vzpírání tělesně postižených, handbikerový závodník
www.tomasmosnicka.cz
mosnicka@zijushandicapem.cz

Aktuální rozhovor:

Roman Lupoměský se celoživotně angažuje v oblasti sluchově postižených

S organizací Neslyšící s nadějí redakčně spolupracujeme již několik let. Její ředitel pan Roman Lupoměský je náš stálý dopisovatel. Pana Lupoměského jsme zařadili mezi naše osobnosti a požádali o rozhovor....

více »
Open skies for handicapped

Vyhlídkové lety pro osoby se zdravotním znevýhodněním včetně doprovodného programu pro širokou veřejnost - zdarma !!!

Vstupte »

Nejaktivnější blogeři

Děkujeme generálnímu partnerovi skupině D.I.SEVEN za vřelou podporu!

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN FACILITY
Facility management a podpůrné činnosti. Poskytujeme Náhradní plnění.

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN 
Bezpečnostní služby, PCO, zabezpečení akcí, úklidové ,recepční služby a náhradní plnění.

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN SERVICE
Bezpečnostní služby jako fyzická ostraha nebo vzdálený monitoring. Poskytujeme náhradní plnění.

Překlepy: Lidé náš web hledají také těmito výrazy: hendikep, hendicap, handikep, ...

Důležité odkazy:

Podmínky pro užívání blogu | Mapa stránek | Kontakt

Copyright 2024 | Internetový marketing : Optimalizace pro vyhledávače : Created by VIDIA-DESIGN s.r.o.