I s handicapem lze žít plnohodnotný život a docílit velkých věcí...

V kategoriích níže naleznete články naší redakce.

Buďte i Vy aktivní a založte si svůj blog.

Najděte si lepší práci!.

Přečtěte si nejnovější článek

Přečtěte si články bloggerů.

Příjemnou zábavu!

Žiju s handicapem
v České televizi

Žiju s handicapem v České televizi

Podívejte se na video
o dětském domově Korkyně

Obrazek s videem

Video o dětském domově Orlíček
Přední Chlum

Obrazek s videem

Online rezervace ubytování po celém světě pro handicapované

Náš portál obdržel zajímavou informaci pro všechny handicapované, kteří často cestují a k ubytování využívají hotely. Často se totiž stává, že nabídnuté ubytování je pro handicapovaného naprosto nevhodné. Nyní vycházím z osobní zkušenosti. Pokud jste někde ubytovaní na několik dní, byť v hotelu s výtahem, ale nedostanete se ani na záchod, ani následně do sprchy či vany, máte problém a musíte improvizovat. To s sebou nese určitá rizika zranění a ne každý tuto improvizaci zvládá.

Proto jsme uvítali informace od A-HOTEL.com

Vzhledem k tomu, že se na naši agenturu obrací čím dál tím více zahraničních zákazníků s poptávkami na zajištění bezbariérového ubytování, napadlo nás, že bychom nabídli služby i Vám.

Chápeme, že nalézt ubytování pro klienty s pohybovými problémy bývá náročnější. V naší nabídce naleznete 800 tisíc hotelů po celém světě, prezentace jsou univerzálně vytvořeny pro všechny osoby, ať již zdravé, tak i s různým stupněm fyzické indispozice. Abyste zobrazili bezbariérové pokoje, nejprve je potřeba zadat místo pobytu a termín, kdy byste pobyt rádi realizovali. Náš systém Vám pak vygeneruje naprosto všechny hotely, motely, penziony, apartmány atd., které jsou volné. Pokud pak zaškrtnete vlevo ve filtru Obecné položku Bezbariérové měly by Vám vyjet hotely, které nabízejí bezbariérové ubytování. Je samozřejmostí, že ještě přímo s hotely ověřujeme na základě individuálních požadavků klienta, zda-li je ubytovací zařízení opravdu vhodné, například zda-li jsou v hotelu prahy, jaký je prostor kolem postele a zda-li je sprchová vanička opravdu zapuštěná v podlaze atd. Veškeré údaje o hotelech, cenách i obsazenosti jsou navíc neustále aktualizovány, oproti nabídkám v tištěných katalozích tedy zaručujeme naprosto přesná a aktuální data v kterýkoliv okamžik každý den v roce. V případě, že by klient chtěl nabídku přímo na míru, velmi rádi zašleme zdarma možnosti, ze kterých si bude moct vybrat. 

Pokoje přímo pro vozíčkáře nabízejí převážně větší hotely ve městech, určitě se ale dá i vybrat z nabídky menších penzionů /apartmánů, kde pro klienty na základě požadavků rádi ověříme, zdali daný pokoj vyhovuje přímo potřebám  klienta. V poslední době se na nás obrací čím dál tím více klientů, kteří nechtějí být limitováni nabídkou bezbariérových pokojů (kterých bývá nedostatek), ale zajišťujeme pro ně i tak pokoje, které jsou naprosto vyhovující co se prostoru v pokoji i koupelny týče. I v těchto případech kontaktujeme přímo ubytovací zařízení a v jejich jazyce domluvíme, který pokoj by byl pro klienta vhodný. V současnosti na podobných poptávkách pracujeme téměř každý den a to s hotely prakticky po celém světě.

 

Cena ubytování, která se Vám na stránce zobrazí (nebo kterou zašleme v nabídce e-mailem), je navíc konečná, žádné poplatky navíc si nepřipočítáváme. Potvrzení o rezervaci Vám následně přijde během několika minut na Vámi zadaný emailový kontakt. Součástí potvrzení rezervace jsou i kompletní kontaktní údaje na zarezervovaný hotel a také další praktické informace o dané destinaci.



Na veškeré poptávky odpovídáme v co nejkratší době. Kancelář je otevřena každý den v roce, kdyby se tedy stalo, že budete potřebovat asistovat v den státního svátku či o víkendu, dostanete naši non stop telefonickou linku, na kterou se nám budete moct ozvat. Za tuto službu neplatíte nic navíc, považujeme za samozřejmost, že jsme klientům neustále k dispozici.

Platbu za ubytování je možné realizovat buďto předem z kreditní karty, případně může klient zaplatit až po příjezdu na hotel, v tomto případě je ale nutná garance kartou. Vše je vždy přehledně uvedeno na stránce daného ubytovacího zařízení.

Naši klienti také mají možnosti si vytvořit konto v našem bonusovém programu - členství je zdarma, za každou realizovanou objednávku připisujeme body, které pak mohou klienti proměnit za dárkové poukázky, případně přispět na některou z charit, kterou podporujeme (Konto bariéry, Život dětem, Kapka naděje).

Zdroj: Alena Obstová - A-HOTEL.com

 

 

Vaše zkušenosti s bezbariérovým ubytováním můžete vložit do diskusního okna pod článkem.

Datum: 2. 6. 2016 | Zobrazeno (932x) | Autor: Redakce



Podporujeme také

Dětský domov Korkyně

Pokud chcete děti z dětského domova podpořit finančně, podívejte se zde.

Tomáš Mošnička - šéfredaktor (ret)

Tomáš Mošnička - šéfredaktorvzpěrač - mistr světa ve vzpírání tělesně postižených, handbikerový závodník
www.tomasmosnicka.cz
mosnicka@zijushandicapem.cz

Aktuální rozhovor:

Roman Lupoměský se celoživotně angažuje v oblasti sluchově postižených

S organizací Neslyšící s nadějí redakčně spolupracujeme již několik let. Její ředitel pan Roman Lupoměský je náš stálý dopisovatel. Pana Lupoměského jsme zařadili mezi naše osobnosti a požádali o rozhovor....

více »
Těšínská osmička – tradiční běh Nadace AGEL

Těšínská osmička – tradiční běh Nadace AGEL v červnu opět s Lukášem Krpálkem

Vstupte »

Nejaktivnější blogeři

Děkujeme generálnímu partnerovi skupině D.I.SEVEN za vřelou podporu!

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN FACILITY
Facility management a podpůrné činnosti. Poskytujeme Náhradní plnění.

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN 
Bezpečnostní služby, PCO, zabezpečení akcí, úklidové ,recepční služby a náhradní plnění.

bezpecnostni-agentura

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN SERVICE
Bezpečnostní služby jako fyzická ostraha nebo vzdálený monitoring. Poskytujeme náhradní plnění.

Překlepy: Lidé náš web hledají také těmito výrazy: hendikep, hendicap, handikep, ...

Důležité odkazy:

Podmínky pro užívání blogu | Mapa stránek | Kontakt

Copyright 2024 | Internetový marketing : Optimalizace pro vyhledávače : Created by VIDIA-DESIGN s.r.o.